Home Δελτία Τύπου Δήμου Αλεξάνδρειας

Δελτία Τύπου Δ.Αλεξάνδρειας

E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
 
 
Καρναβάλι Μελίκης 2017:
Παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς "ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" 
 
 
Η Πηγή Λυκούδη και ο Θανάσης Σάλτας παρουσιάζουν στη Μελίκη Ημαθίας τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Στην Μελίκη Ημαθίας θα έχει την ευκαιρία το ευρύτερο κοινό της Ημαθίας να παρακολουθήσει την επίσημη παρουσίαση της νέας επιτυχημένης δισκογραφικής δουλειάς της συνθέτριας Πηγής Λυκούδη και του ποιητή Θανάση Σάλτα με τίτλο «Τα Πάθη της Αγάπης», η οποία  εμπεριέχει τα 13 τραγούδια από το ομώνυμο θεατρικό έργο . Τα θεατρικά κείμενα και τους στίχους υπογράφει ο Θανάσης Σάλτας και τη μουσική η Πηγή Λυκούδη.

Η παρουσίαση  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης και συγγραφέας Αλέξανδρος Ακριτίδης.

Οι δυο δημιουργοί θα παρουσιάσουν ζωντανά τα 13 τραγούδια του cd και αποσπάσματα του έργου με τη μορφή θεατρικού αναλογίου.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν 3 αισθαντικοί ερμηνευτές της νέας γενιάς η Γεωργία Αγγέλου, ο Δημήτρης Ερατεινός και ο Νίκος Καρακαλπάκης. Στο πιάνο η συνθέτις και στην κιθάρα-μαντολίνο η Αρετή Κοκκίνου. Στο cd συμμετέχει η ηθοποιός Ελένη Ερήμου η οποία με την απαγγελία της σφραγίζει τα νοήματα του έργου.

Τα Πάθη της Αγάπης, ως μουσικοθεατρικό έργο έχουν παρουσιαστεί με επιτυχία στην Αθήνα και στη Σμύρνη, τα τραγούδια τους έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ενώ άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών έχουν τονίσει την μουσική και ποιητική αξία τους.

Το cd  κυκλοφορεί από την Fm Records  και είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία  (Ιανός, Public, Music Corner κλπ) και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ώρα Προσέλευσης :17:45, Ώρα έναρξης: 18:00

Ημέρα Παρουσίασης : Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης

 
 
 
 

Σχετικό λινκ:
https://www.youtube.com/watch?list=PLUqS-WnewnV11JozbEGru0Pkb8aK3pf61&v=6ZYiMoYj8jk 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ     
 
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας σε απάντηση του δημοσιεύματος που είδε το φώς της δημοσιότητας σχετικά με τη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος και τον υποβιβασμό σε Αστυνομικό Σταθμό έχει να αναφέρει τα παρακάτω:
 
Με τη σύνταξη του Σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος περί Αναδιάταξης - αναδιοργάνωσης σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις έστειλε έγγραφο σχετικά με τη διατήρηση και τους λόγους ύπαρξης του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος καθώς και του στελεχιακού δυναμικού ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει επιχειρησιακά στην ασφάλεια και την προστασία των δημοτών-πολιτών της Δ.Ε Πλατέος εξυπηρετώντας έτσι τους σκοπούς της ιδρύσεως και λειτουργίας του.
 
Το σχετικό έγγραφο του Δημάρχου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη θα το βρείτε εδώ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
 
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ


 
 
Οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται στη δυτική Ελλάδα θα συνεχιστούν σύμφωνα με το σημερινό δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Σήμερα Κυριακή θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τη νύχτα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν η Θράκη.

Αύριο Δευτέρα η κακοκαιρία θα πλήξει τις ίδιες περιοχές αλλά μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και θα σταματήσουν.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα, Κυριακή το Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τη νύχτα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν η Θράκη.

Ενώ αύριο Δευτέρα, οι ίδιες περιοχές, αλλά μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και θα σταματήσουν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
ΜΕΛΙΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017

Με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Ο Άμλετ Αλλιώς» του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ευόσμου «Το Γαϊτάνι», συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο πρώην Δημαρχείο Μελίκης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στις 7 το απόγευμα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF
 
 
 
 
ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
 
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
 
Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:
 
α. Σήμερα, Δευτέρα (06/02/2017), Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανόν το βράδυ η δυτική και κεντρική Μακεδονία.
 
β. Αύριο, Τρίτη (07/02/2017), μέχρι τις πρωινές ώρες η ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο. Κατά διαστήματα η Πελοπόννησος, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.
 
γ. Την Τέταρτη (08/02/2017) οι ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
 
Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σελίδα 1 από 201

Ιστορία - Παράδοση

Διαβούλευση

Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων:

- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών

 

Πόσοι είναι online

Έχουμε 65 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αναζήτηση

diavgeia all logo

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Φεβρουάριος 2017
Δ T Τ Π Π Σ Κ
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5