Home Δελτία Τύπου Δήμου Αλεξάνδρειας

Δελτία Τύπου Δ.Αλεξάνδρειας

E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
«Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ» 

Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Δήμος Αλεξάνδρειας αποκτά ένα σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και άμεσης πληροφόρησης των δημοτών του, με την προμήθεια και τοποθέτηση τριών ηλεκτρονικών πινακίδων τύπου Led διπλής όψης σε πρώτη φάση.  Η τοποθέτηση των ενημερωτικών πινακίδων πραγματοποιήθηκε αρχικά έμπροσθεν του Συνεδριακού και εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας Δήμου Αλεξάνδρειας, στη γωνία μεταξύ της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης Τρικάλων & Ελευθερίου Βενιζέλου στο Πλατύ Ημαθίας (πλατεία Δημαρχείου) και στην Τρίγωνη πλατεία έμπροσθεν του Δημαρχείου Μελίκης. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση παρόμοιων πινακίδων και σε άλλα κεντρικά σημεία όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.
 
Οι πινακίδες θα προβάλλουν πληροφορίες και ανακοινώσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας όπως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικά γεγονότα, αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών, ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ, οδηγίες από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε περιπτώσεις επικίνδυνων φαινομένων κ.α. Επίσης θα μπορούν να προβάλλονται πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος όπως ημερομηνία, ώρα, θερμοκρασία και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται σκόπιμο να προβληθεί από την Δημοτική Αρχή.
 
 

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας τόνισε πως «Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί η έγκαιρη, υπεύθυνη και πλήρη ενημέρωση του αλεξανδρινού πολίτη για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Διοίκησης μας, καθώς και για θέματα καθημερινότητας της πόλης μας. Προσπαθούμε να καταστήσουμε τους δημότες μας πιο ενεργούς απέναντι στις δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, διότι ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είναι ο υπεύθυνος πολίτης που ενημερώνεται  για  τα  κοινά,  αναζητά  πληροφορίες, φιλτράρει την είδηση, συμμετέχει στο χώρο της δημόσιας συζήτησης, διαμορφώνει κριτική σκέψη και  παίρνει  θέση».  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
 
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
 
 
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και χιόνια σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας.
 
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

Η δυτική Ελλάδα από σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου (9/12) έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10/12). Επισημαίνεται ότι τη νύχτα προς την Κυριακή χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και τα Δωδεκάνησα την Κυριακή (10-12-2017) έως το απόγευμα.
Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της Ε.Μ.Υ: www.emy.gr .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ,  ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου  Αλεξάνδρειας, απευθύνει έκκληση σε όλους τους δημότες της πόλης ( καταστηματάρχες, επιχειρήσεις, σχολεία, συλλόγους ) να συνεισφέρουν ενεργά στη συλλογή τροφίμων μακράς  διάρκειας  (μακαρόνια, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, γάλα, κονσέρβες, κ.α.) για συμπολίτες μας που στερούνται βασικών ειδών διατροφής. 
 
Η φιλανθρωπία, γενναιοδωρία και αλληλεγγύη όλων μας τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων θα ανακουφίσει συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό και ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
 
Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται:
 • στο Κοινωνικό Παντοπωλείοστην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμούκαθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8 π. μ. - 5 μ. μ.
 • και στα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου που έχουν τοποθετηθεί στα Super Market Γαλαξίας, Εξαρχόπουλος, Κρητικός,  και Μασούτης.
 
Σας ευχαριστούμε και Καλές Γιορτές. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.

 
 
 
 
 
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Παιδική- Νεανική χορωδία "ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ" του Δήμου Αλεξάνδρειας, τραγούδησε την Κυριακή 3/12 στην 23η Συνάντηση χορωδιών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών.
Η χορωδία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.
 • Τραγούδησε σόλο η Παναγιώτα Μαλιώτα.
 • Χόρεψε η Θάλεια Τσιαπανίτη, σε χορογραφία και διδασκαλία της κ. Μαργαρίτας Ατανάσοβα.
 • Στο πιάνο συνόδεψε ο κ. Κώστας Παντελίδης.
 • Διηύθυνε η κ. Ελένη Θεοδωρίδου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο. "Αλέξανδρος" για τη σύμπραξη στην εκδήλωση της χορωδίας.
 
 

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Print PDF
There are no translations available.


 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 155-162, 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομικού Προσώπου(Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) σε έκτακτη ειδική  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας που θα γίνει την  6η Δεκεμβρίου  2017 ημέρα  Τετάρτη και  ώρα 14.00  με το κάτωθι θέμα ημερήσιας διάταξης:

“Λήψη απόφασης για έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας¨, έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου προϋπολογισμού της αριθ. 132/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και του ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, όπως εγκρίθηκε με την αριθ. 133/2017 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου.Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 240

History-Tradition

Πόσοι είναι online

We have 126 guests online

Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων:

- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών

 


Search

diavgeia all logo
Minors & Alcoholo

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Δεκέμβριος 2017
Δ T Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31