Home Δελτία Τύπου Ανακοινώσεις

Δελτία Τύπου Ανακοινώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ
 

Ο  Δήμος  Αλεξάνδρειας  καλεί όλους τους Δημότες, να συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του  Νοσοκομείου Βέροιας και τις τοπικές ενορίες του Δήμου Αλεξάνδρειας  την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2017  από  09:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Σκοπός της είναι η ενίσχυση του αποθέματος της Δημοτικής Τράπεζας  αίματος, που εξυπηρετεί την κάλυψη έκτακτων κυρίως, περιστατικών ασθένειας ή ατυχήματος δημοτών μας.
 
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη υπέρτατης ανθρωπιάς, διότι το αίμα ούτε παράγεται  ούτε αγοράζεται. Το αίμα μόνο προσφέρεται. Η προσφορά αίματος είναι δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Αποτελεί χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης.
 
Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη όλων μας, να κατανοήσουμε τη σημασία της δωρεάς αίματος και να την κάνουμε πραγματικότητα. Ας διαθέσουμε  λοιπόν , όλοι οι Δημότες λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και ας σπεύσουμε στο κάλεσμα αυτό.
 
Για να γίνει κάποιος εθελοντής αιμοδότης χρειάζεται:
  • Να είναι 18-60 ετών και υγιής
  • Να έχει κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ
  • Να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ
  • Να έχει πάρει ένα ελαφρύ γεύμα όχι όμως μεσημεριανό
Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με κάρτα στην οποία αναγράφονται:
  • το ονοματεπώνυμο του,
  • η ομάδα αίματος
  • και οι ημερομηνίες αιμοδοσίας.
Με τον τρόπο αυτό o εθελοντής μπορεί να προγραμματίζει την ημερομηνία της επόμενης αιμοδοσίας αλλά και να πιστοποιεί τη δραστηριότητα του σε περίπτωση που χρειαστεί αίμα ο ίδιος ή κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


 
Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές.

Ξεκινώντας τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων , εύχομαι  από καρδιάς  σε όλες και όλους , δύναμη, υπομονή, επιμονή    και καλή επιτυχία .  Σε μια τόσο δύσκολη εποχή  για την πατρίδα μας , η παιδεία και η γνώση είναι η λύση.   Οι νέοι και νέες  με  παιδεία και γνώση είναι η εγγύηση  και η ελπίδα  για  το  μέλλον της  .

Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι ένα σημαντικό βήμα για να ολοκληρώσετε αυτό που τόσα χρόνια χτίζατε λίγο λίγο και αποτελεί  το επισφράγισμα των προσπαθειών που έχετε καταβάλει .

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η ζωή είναι μια διαρκής προσπάθεια γεμάτη εξετάσεις και μάχες. Είναι αναγκαίο και απαραίτητο να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με ηρεμία και αποφασιστικότητα να διεκδικήσετε και να διαμορφώσετε το αύριο που εσείς θέλετε.

Αρωγοί ,  συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι σε αυτή τη μάχη είναι οι γονείς σας που καθημερινά είναι δίπλα σας και στηρίζουν τον αγώνα σας.

Αγαπητοί  γονείς εύχομαι στα παιδιά μας καλή επιτυχία , δύναμη και κουράγιο σε εσάς. Όλοι γνωρίζουμε τους κόπους που έχετε καταβάλει καθώς και την αγωνία που αυτές τις μέρες έχετε , όμως να έχουμε στο νου μας ότι η ζωή των παιδιών μας,  που τώρα ξεκινά  και ξετυλίγεται , δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία τους σε αυτές τις εξετάσεις .

Σε   όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας ,(Διευθυντές /τριες   καθηγητές και συλλόγους  γονέων και κηδεμόνων ) εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο  έργο τους   και με συνέπεια, αγάπη, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη,  να στηρίξουμε  τον αγώνα των παιδιών μας.

Ως Δήμαρχος, ως γονέας ,ως άνθρωπος  η σκέψη μου είναι μαζί σας, σε αυτή στιγμή , που προσπαθείτε , αγωνίζεστε  και διεκδικείτε  το μέλλον σας.

Εύχομαι  ολόψυχα καλή επιτυχία και  καλή πρόοδο. 
 
 
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σελίδα 1 από 170

Ιστορία - Παράδοση

 Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων: 
- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών

Πόσοι είναι online

Έχουμε 155 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αναζήτηση

diavgeia all logo
Minors & Alcoholo

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ιούνιος 2018
Δ T Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1