Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη στην Αθήνα με θέμα την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου στην πόλη της Αλεξάνδρειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια των ενεργειών του Δήμου, για τη κατασκευή του Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης συναντήθηκε στα γραφεία της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές) παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της βουλής και βουλευτή Ημαθίας κο Απόστολο Βεσύροπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ, κο Αθανάσιο Γιάνναρη και τον Πρόεδρο κο Τιμολέων Κατσίπο. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, κος Νικόλαος Γιαννάκης και ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού κος Θεόδωρος Κυριαζοπουλος .

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης μετά τη συνάντηση εργασίας δήλωσε ότι “Προχωράμε στην ωρίμανση του φακέλου για την ανέγερση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου στη πόλη της Αλεξάνδρειας. Ένα σύγχρονο σχολείο για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και συνεχίζουμε”.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

 

 

 

 

Κοινοποίηση