Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το Τοπικό επιχειρησιακό Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Θωμά Χατζόπουλου, με θέμα την ετοιμότητα του Δήμου Αλεξάνδρειας στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας κα. Μούρνου Αλεξία, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ημαθίας κ. Βεργώνης Κωνσταντίνος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ν. Ημαθίας κ. Κουβακάς Αλέξανδρος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας κ. Φουρλίγκας Νικόλαος, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, εκπρόσωπος του Κέντρου Αεροπορίας Στρατού, εκπρόσωπος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Ημαθίας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Τόκας Σωτήριος και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Πλατέος και Κλειδίου.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και κατατέθηκαν απόψεις- προτάσεις με θέμα: Έργα και μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων και προπαρασκευαστικές δράσεις εμπλεκόμενων φορέων στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

Ο
Αντιδήμαρχος Π.Π.


Θωμάς Χατζόπουλος

 

 

 

Κοινοποίηση