Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Πρόσκληση προς όλους τους Συλλόγους του Δήμου Αλεξάνδρειας για συμμετοχή στην 19η Γιορτή Πίτας και στον Διαγωνισμό Πίτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Συλλόγων του Δήμου Αλεξάνδρειας,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 19η Γιορτή Πίτας της Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 19:00, στον Προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου στην Αλεξάνδρεια.

Σας καλούμε να φέρετε από μία παραδοσιακή πίτα, την οποία θα εμπλουτίσετε με μια δική σας, πρωτότυπη πινελιά. Η καλύτερη πίτα θα βραβευθεί !!!

Κριτήρια:

Παραδοσιακή βάση: Η πίτα πρέπει να διατηρεί τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής πίτας.

Πρωτοτυπία: Μια μοναδική γεύση ή παρουσίαση που θα την ξεχωρίσει.

Κριτική Επιτροπή:

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από δύο καταξιωμένους σεφ, τον κ. Θωμά Λεπτοκαρίδη και τον κ. Ιωάννη Σαμούκα, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τις συμμετοχές. Ο τρίτος κριτής θα κληθεί από τους σεφ να είναι από το κοινό.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας και ενημερώστε μας για την πίτα που θα φέρετε, μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pouloutidou@alexandria.gr ή τηλεφωνικά στο 2333053217, κα Πουλουτίδου Νόπη.

Προσέλευση:

Παρακαλούμε να προσέλθετε με την πίτα σας μέχρι τις 5.00 μ.μ.

Μετά την αξιολόγηση των πιτών, θα αναδειχθεί η νικητήρια πίτα και θα δώσει στον σύλλογο ένα σημαντικό δώρο. Έπειτα, θα ακολουθήσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με παραδοσιακούς ρυθμούς.

Σας περιμένουμε όλους σε μια βραδιά γεμάτη γιορτή, παράδοση και κοινωνική αλληλεγγύη.

Με εκτίμηση,

Η
Αντιδήμαρχος

Λαφαζάνη Ελένη

 

 

Κοινοποίηση