Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Τρίτη 8 Νοεμβρίου η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αλεξάνδρειας

 
 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00΄ στα γραφεία της επιχείρησης “οδός Βεροίας – Δημοτικό Κολυμβητήριο”, για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί των    παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης για την έγκριση των εγγραφών τακτοποίησης του έτους 2015 και τελική έγκριση του Ισολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α.  της 31/12/2015, όπως διαμορφώθηκε με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.
 
2. Λήψη απόφασης για την ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ‘’Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής’’ για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2016-2017.
 
3. Λήψη απόφασης για μετάταξη υπαλλήλου της Κ.Ε.Δ.Α. σε ανώτερη κατηγορία.
 
4. Επί αιτήσεως Όλγας Κωστοπούλου.
 
5. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή ή μη της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας ”ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ” στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής στις 16 Νοεμβρίου 2016. 
 
6. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη της  εκδήλωσης  στο πλαίσο των Ζ΄Μελίκειων 2016 -Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
7. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη δαπέδου ασφαλείας ”παζλ” για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
8. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη υλικών για τη συντήρηση γηπέδων τένις στον αθλητικό χώρο Δημοτικού Αμφιθεάτρου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
9. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη υλικών για την επισκευή – συντήρηση των δύο εξεδρών της επιχείρησης – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
10. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη ανταλλακτικών  για την επισκευή των χορτοκοπτικών μηχανημάτων της  επιχείρησης – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
11. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη επίπλων για την στελέχωση της αίθουσας της Θεατρικής Ομάδας – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
12. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη κουρτινών για τις ανάγκες του Βρεφικού Σταθμού Παλαιού Σκυλιτσίου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
13. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη   υλικού εκτύπωσης για τις διοικητικές υπηρεσίες της Κ.Ε.Δ.Α. – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
14. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη  προμήθεια  ηλεκτρολογικού υλικού για την επιδιόρθωση  φωτεινού πίνακα  κλειστού γυμναστηρίου “ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” – Εγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
15. Λήψη απόφασης για την ανατροπή υπολοίπου δέσμευσης των υπ΄αριθ.176 & 263 /  2016 προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοινοποίηση