Home Δελτία Τύπου Δήμου Αλεξάνδρειας

Δελτία Τύπου Δ.Αλεξάνδρειας

E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
 
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

 
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται επιδείνωση του καιρού να ξεκινήσει τη Δευτέρα (22/10) στη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

1. Τη Δευτέρα (22-10-2018):
α. Οι βροχές που θα σημειώνονται από το μεσημέρι της Κυριακής (21-10-2018) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, βαθμιαία θα ενταθούν και από τα ξημερώματα της Δευτέρας (22-10-2018) θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Δευτέρας (22-10-2018) θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).
β. Οι άνεμοι θα πλέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις και βαθμιαία θα ενισχυθούν στο Ιόνιο σε 7 με 8 μποφόρ.

2. Την Τρίτη (23-10-2018):
α. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τα φαινόμενα από τις βραδινές ωρες στα βόρεια θα εξασθενήσουν.
β. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
γ. Οι άνεμοι θα φτάσουν πρόσκαιρα στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 155-162, 234 και 240 του Ν.3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 67, 266 και 267 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομικού Προσώπου(Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) σε τακτική  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας που θα γίνει την  23η  Οκτωβρίου  2018  ημέρα Τρίτη και  ώρα 14.00  με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. “ Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: ¨Προμήθεια συστήματος διασύνδεσης και αυτοματοποιημένης αποστολής των στοιχείων με τον κόμβο διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών¨ στο Νομικό Πρόσωπο” 
 
2. “ Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: ΄Έξοδα ταχυμεταφοράς επιστολών του Νομικού Προσώπου(courier)¨”
 
3. “ Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: ¨Συντήρηση-Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού¨στο Νομικό Πρόσωπ﨔 
 
4. “ Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία εργασιών συντήρησης-εποσκευής οχημάτων της ¨Βοήθειας στο Σπίτι¨ στο Νομικό Πρόσωπο”   
 
5. “ Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία εργασιών συντήρησης-εποσκευής οχημάτων της ¨Βοήθειας στο Σπίτι¨ στο Νομικό Πρόσωπο”   
 
6. “ Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: ¨Συντήρηση συστημάτων θέρμανσης του Νομικού Προσώπου¨”
 
7. “ Λήψη απόφασης για έγγραφή βρεφών και νηπίων άνευ και  με πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου” 

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
 
 
 
Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Αλεξάνδρειας
κατά τον εορτασμό της Επετείου Aπελευθέρωσης της πόλης
από τον τουρκικό ζυγό
 
 
Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας
 
Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων εορτασμού της Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης Αλεξάνδρειας, την Πέμπτη 18/10/2018.
 
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
 
Στην πόλη της Αλεξάνδρειας:
Α. Ως προς τη διεξαγωγή της πορείας, εις ανάμνηση της εισόδου των απελευθερωτών της 18ης Οκτωβρίου 1912:
  • Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, από ώρα 08:00΄, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς και
  • Την κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση διακοπή της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από ώρα 09:00΄ έως το πέρας των εκδηλώσεων, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των μέτρων, ως εξής:
    • Επί της οδού Μακεδονομάχων, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης.
    • Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους.
Β. Ως προς τη διεξαγωγή της παρέλασης:
  • Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, από 09:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά τη λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά. 
  • Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από 11:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά τη λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους, καθώς και στην οδό Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Βετσοπούλου.
  • Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από 11:30΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας).
 Άρθρο 2ο
 
α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.
 
β. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.
 
 
 
Ο
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 
Χρήστος ΣΙΜΟΥΛΗΣ
Αστυνομικός Διευθυντής
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

 
 
 
 
 
 
Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη
για την 106η επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης της Αλεξάνδρειας 
 
 
Οι ημέρες ιστορικής μνήμης και απόδοσης τιμών σε ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο και χαρακτηριστικό κάθε πόλης που διακρίνεται για το ιστορικό της παρελθόν. Η σημερινή ημέρα, αποτελεί ορόσημο για την πόλη μας, την ιστορική Αλεξάνδρεια, καθώς σηματοδότησε την απελευθέρωση της, και εξασφάλισε τα ύψιστα αγαθά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειας.

Η εξέλιξη της ιστορίας και των ιστορικών γεγονότων, έχει αποδείξει ότι τα ύψιστα αγαθά της ελευθερίας και της Εθνικής ανεξαρτησίας, αποκτήθηκαν με πληθώρα θυσιών. Θυσίες απαιτήθηκαν και για την απελευθέρωση της ιστορικής μας πόλης. ο Ελληνικός Στρατός, διεξήγαγε πλήθος μαχών για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους. Οι μάχες αυτές, ανεξάρτητα του αμιγώς πολεμικού τους χαρακτήρα, αποτελούσαν και πεδία απόθεσης και κατάθεσης ψυχής, ιδανικών και αξιών κάθε στελέχους του Ελληνικού Στρατού.
 
Την αυριανή  ημέρα, με σεβασμό και ευλάβεια θα τιμήσουμε τον Ελληνικό Στρατό, τα ύψιστα ιδανικά και τις αξίες του, που οδήγησαν στην  απελευθέρωση της Πόλης μας. Σας εύχομαι προσωπικά, η 106η επέτειος απελευθέρωσης της Πόλης μας, να αποτελέσει κίνητρο ανάπτυξης και εδραίωσης των ίδιων ιδανικών που οδήγησαν στην ανεξαρτησία του Έθνους μας,  ώστε να λειτουργήσουν ως  εχέγγυο εξασφάλισης της Εθνικής μας ακεραιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-mail Εκτύπωση PDF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 
Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της 106ης Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης της Αλεξάνδρειας (στις 18 Οκτωβρίου 1912) από τον τουρκικό ζυγό και παρακαλούμε όπως παραστείτε στις εκδηλώσεις που αναφέρονται παρακάτω, με όλο το προσωπικό, τα  Δ.Σ. και τα μέλη των Σωματείων, Ενώσεων, Οργανώσεων και Συλλόγων. 
 
1. Τετάρτη  17-10-2018: 
 
Γενικός σημαιοστολισμός όλων των Δημόσιων και Δημοτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, με μέριμνα των αρμοδίων, καθώς και των οικιών της πόλης της Αλεξάνδρειας από την ανατολή του ηλίου της 17ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση της 18ης Οκτωβρίου.
 
2. Πέμπτη  18-10-2018 :
 
Ώρα 07:30: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.
 
Ώρα 08:00: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης της Αλεξάνδρειας , παρουσία ομάδας οπλιτών μέριμνας Κ.Ε.Α.Σ. 
 
Ώρα 09:30: “Πορεία Ελευθερίας” του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Μακεδονομάχων, με επικεφαλή τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, εις ανάμνησιν της εισόδου των Απελευθερωτών την 18η Οκτωβρίου 1912.
 
Η αφετηρία της πορείας θα είναι στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων, 28ης Οκτωβρίου και Μεγ. Αλεξάνδρου (2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αλεξάνδρειας), ενώ ο τερματισμός της θα είναι στην είσοδο του προαυλίου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας. Η πορεία θα ακολουθήσει τη διαδρομή: οδός Μακεδονομάχων – οδός Εθνικής Αντίστασης – οδός Πλαστήρα (έως την κεντρική είσοδο του προαύλιου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου), συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου, παρουσία σε αυτή εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, σχολείων και των κατοίκων της πόλης. 
 
Ώρα 10:00: Πέρας προσέλευσης στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας επισήμων.
 
Aπόδοση τιμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας από τη Φιλαρμονική και από Διμοιρία της Κ.Ε.Α.Σ
 

Ώρα 10:15: - Επίσημη Δοξολογία   
               
Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από  τον  κ. Γρηγόρη Γιοβαννόπουλο, Δάσκαλο, Ιστορικό- Ερευνητή. 
 
Ώρα 11:15: Επιμνημόσυνη δέηση  και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Αλεξάνδρειας από τους:
 
Δήμαρχο Αλεξάνδρειας
Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης 
Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων 
Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας
Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ημαθίας
Διοικητή Αστυνομικού τμήματος Αλεξάνδρειας
Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου για την Εθνική Αντίσταση 
Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας
Προέδρους Αναπηρικών Οργανώσεων 
Οργανώσεις, Συλλόγους, Σωματεία & λοιπούς φορείς 
                           
Σιγή ενός λεπτού – Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Ώρα 12.00: Παρέλαση
 
Παρέλαση προ των πολιτών και των Επισήμων επί της οδού Βετσοπούλου, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, των μαθητών και μαθητριών των σχολείων, συλλόγων  κλπ., με τις σημαίες τους, καθώς και Διμοιρίας Στρατού της Κ.Ε.Α.Σ.
 
 Στην παρέλαση θα λάβουν μέρος κατά σειρά :
 
- Φιλαρμονική του Δήμου
- Ο έχων το Γενικό Πρόσταγμα (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)                    
- Ειδικό Σχολείο                                 
- Δημοτικά Σχολεία (1ο – 2ο – 3ο – 4ο – 5ο – 6ο – 7ο )
- Δημοτικά Σχολεία Καψόχωρας-Νησελίου-Νεοχωρίου-Σχοινά-Καμποχωρίου-Βρυσακίου Λουτρού-Νησίου
- Γυμνάσια (1ο – 2ο )
- Λύκεια  (1ο – 2ο )
- ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ
- Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας
- Αθλητικοί  Σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας
- Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αλεξάνδρειας
- Διμοιρία στρατιωτών της Κ.Ε..Α.Σ 
 
Αποστάσεις Τμημάτων Παρέλασης 
 
Σημαία από Διμοιρίτες 5  μέτρα     
Διμοιρίτες από τμήμα 3  μέτρα 
Τμήμα κοριτσιών με τμήμα αγοριών 5  μέτρα      
Σχολείο από σχολείο 10  μέτρα 
Γυμνάσια από Δημοτικά 20  μέτρα 
Λύκεια & ΕΠΑΛ από Γυμνάσια 20  μέτρα 
Πολιτιστικοί Σύλλογοι από Λύκεια & ΕΠΑΛ 20  μέτρα 
Πρόσκοποι από Πολιτιστικούς Συλλόγους 20  μέτρα 
 
Συντονιστικές Οδηγίες:
 
- Τελετάρχης στον Ιερό Ναό και στο Ηρώο της Πόλης ορίζεται ο υπάλληλος Στάμος Δημήτριος και  στο χώρο της Παρέλασης ο υπάλληλος Γιαννούσης Αθανάσιος. Δηλώσεις κατάθεσης στεφάνων θα γίνονται δεκτές έως τις 12-10-2018 και ώρα 14:00 στον τελετάρχη του Δήμου Αλεξάνδρειας. 
 
- Εκφώνηση του προγράμματος  στο χώρο του Ηρώου από τον υπάλληλο Στάμο Δημήτριο,ο οποίος έχει και την ευθύνη της όλης οργάνωσης.
 
-Παραγγελία Στεφάνων με μέριμνα της υπαλλήλου Κυριαζοπούλου Ευδοκίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπεύθυνου Αντιδημάρχου(επισήμανση :λαμβάνοντας υπόψη το υπ΄αριθ. πρωτ. 7051/4-3-2015 έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών  προκύπτει ότι ο Δήμος δεν μπορεί να επιβαρυνθεί οικονομικά αγορά στεφανιών πέραν της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας)
 
 - Τοποθέτηση τριών (3) δεικτών–οπλιτών στο χώρο της Παρέλασης με μέριμνα της Κ.Ε.Α.Σ.
 
- Αποστολή προσκλήσεων στις αρχές με μέριμνα της υπαλλήλου Μούρνου Αλέξίας.
 
- Παρακαλείται το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας να διαθέσει ικανό αριθμό αστυνομικών σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων (Εκκλησία, Ηρώο, Πλατεία Απελευθέρωσης, οδούς και διασταυρώσεις οδών από τις οποίες θα διέλθει η πορεία και η παρέλαση κ.λ.π.), ώστε να τηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια και να διεξαχθούν ομαλά οι εκδηλώσεις και η παρέλαση επί της οδού Βετσοπούλου.
 
- H Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας παρακαλείται όπως ορίσει ένα καθηγητή Φυσικής αγωγής ,σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής,  για το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης.
 
- Τμήματα σχολείων (σημαιοφόροι και παραστάτες) Λυκείων, Γυμνασίων, Δημοτικών Σχολείων καθώς και των Αθλητικών & Πολιτιστικών Συλλόγων, παρακαλούνται όπως συμμετάσχουν στον Εορτασμό (Πορεία Ελευθερίας ,Ιερό Ναό, Ηρώο και στη Παρέλαση).                                                                   
- Παρακαλείται το Κέντρο Εκπαίδευσης της Σχολής Αεροπορίας Στρατού για την τοποθέτηση εκατέρωθεν του Ηρώου της πόλης 2 λιβανωτών με αντίστοιχα κράνη για τοποθέτηση θυμιάματος.

Παρακαλούνται, όλοι όσοι συμμετάσχουν στο σύνολο των εκδηλώσεων (Αρχές, Σώματα Ασφαλείας, φορείς, σύλλογοι και σχολικές μονάδες) όπως, επιδείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον ούτως ώστε να στεφθούν με επιτυχία οι εκδηλώσεις για την Επέτειο της 18ης Οκτωβρίου 2018.                          


                                                                                 
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος

Γκυρίνης Παναγιώτης 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σελίδα 1 από 300

Ιστορία - Παράδοση

 Υπεύθυνοι Ενημέρωσης Περιεχομένων: 
- Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου
- Γραφείο Ειδικών Συνεργατών

Πόσοι είναι online

Έχουμε 115 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αναζήτηση

diavgeia all logo
Minors & Alcoholo

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Οκτώβριος 2018
Δ T Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4